Romokban áll a Fidesz megalapításának helyszíne

történelem
2017 január 03., 09:44
comments 90

Nemrég még így nézett ki a Bibó István Szakkollégium, ahol 1988. március 30-án megalakult az országot 2010 óta kétharmaddal, majd nagy többséggel irányító Fidesz, ami akkor még nagyon más elvek mentén képzelte el a politizálást.

Fotó: Google Maps
photo_camera Fotó: Google Maps

Most viszont már így fest az épület, miután elkezdték bontani:

Az ELTE Bibó István Szakkollégiumának bontás alatt álló épülete a Ménesi úton január 3-án (Fotó: Soós Lajos / MTI)
photo_camera Az ELTE Bibó István Szakkollégiumának bontás alatt álló épülete a Ménesi úton január 3-án (Fotó: Soós Lajos / MTI)

December végén derült ki, hogy a kormány 700 milliót ad a szakkollégium felújítására. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a 2017-es vizes vb-re hivatkozva újíttatja és bővíti a szakkollégium épületét, hogy szálláshelyként használhassák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.