Tudod, mennyiért üzent a nyugdíjasoknak Orbán Viktor? Nem tudod, mert még a kormány sem tudja

POLITIKA
2017 január 03., 08:45

A Miniszterelnöki Kabinetiroda ezt válaszolta a Magyar Nemzetnek arra a kérdésre, hogy mennyibe került a nyugdíjasok 10 ezer forintos Erzsébet-utalványa mellé kiküldött miniszterelnöki levél, és ki fizette azt:

„Az elszámolás jelenleg is folyik, befejezéséig szíves türelmét kérjük.”

A Magyar Posta kb. 2,8 millió nyugdíjasnak darabonként 400 forintért vitte ki az év végéig az Erzsébet-utalványokat, illetve Orbán propagandalevelét egy külön borítékban. A Magyar Nemzet úgy számol, hogy 2,8 millió levéllel számolva az üzenet 170-180 millió forint lehetett. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.