A posta az összes Erzsébet-utalványt kézbesítette, így talán a karácsonyra rendelt csomagokat is kézbesítik végre

2016 december 31., szombat 11:18
126

„A Magyar Posta a nyugdíjasok számára küldendő Erzsébet-utalványok kézbesítését a vállalt határidő előtt teljesítette” – jelentette büszkén a Magyar Posta, ami szerint december 24-ig a fejenként 10 ezer forintot érő utalványok 92,5 százalékának kézbesítési kísérletét végezték el, december 30-ra pedig a fennmaradó utalványok kézbesítését is elvégezte.

Postás kézbesíti Orbán Viktor kormányának karácsonyi ajándékát (Fotó: Balogh Zoltán / MTI) Fotó: Balogh Zoltán

Az át nem vett küldemények a címhez tartozó letéti postákra kerültek, amik átvételére 10 munkanap áll rendelkezésre. A gyorsabb ügyintézésre azokon a postákon, ahol a forgalom indokolta, és a posta belső kialakítása lehetővé tette, dedikáltan az Erzsébet-utalványok átvételére szolgáló ablakok álltak az ügyfelek rendelkezésére – közölte a Magyar Posta.

Most már remélhetőleg tényleg nem lesz akadálya annak, hogy a hirtelen bedobott kampányhúzás miatt összeomló posta munkatársai végre kiszállítsák a hetekkel korábban megrendelt csomagokat.

Ne feledd: 2018-ban választás lesz, úgyhogy jövőre jobb, ha már októberben megrendeled a karácsonyi ajándékokat! Ki tudja, mivel kedveskedik a kormányfő a választók egy jól behatárolható rétegének.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt