Neked sem érkeztek meg a megrendelt karácsonyi ajándékaid? Itt az ingyenes vészmegoldás, hogy ne váljon tragédiává az ünnep!

karácsony
2016 december 23., 8:48
comments 159

Karácsony előtt 10 nappal már nyilvánvalóvá vált, hogy összeomlott a csomagok súlya alatt a Magyar Posta, mert annyira kevés dolgozója maradt: óriási késések vannak, nem érkeznek meg a csomagok, ráadásul ehhez még hozzájött a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet-utalványa is.

Annak a több ezer embernek, akit ez váratlanul ért, itt van ez a csodálatos karácsonyi vészmegoldás, amit kedves barátunk, a Tejhatalom Tumblr készített minden idegeskedőnek, aki szeretné elkerülni a Nagy Összeomlást. A hozzá tartozó reklámszöveg:

„Te is megrendelted már novemberben a karácsonyi ajándékokat az eBay-ről? Lecsaptál az AliExpress összes akciós ajánlatára? Lehet a te csomagod is az Országos Logisztikai Központ feneketlen mélységeiben ragadt? Hamarabb viszik ki az Erzsébet-utalványt, mi? Tátott szájjal szaladtál bele a karácsonyi internetes vásárlások faszerdejébe? Kérlek fogadd el tőlem a lenti képeslapot, amit nyugodtan kinyomtathatsz, és kínosan vicces magyarázkodások közepette adhatsz szeretteidnek az eredeti ajándék helyett, amíg az meg nem érkezik… valamikor januárban.”

photo_camera Boldog karácsonyt kíván mindenkinek a Tejhatalom Tumblr és a 444! (Nagyobb, nyomtatható méretért kattints a képre!)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt