Pornót lájkolt a román EU-biztos

bulvár
2017 január 04., 07:35
comments 131

Fura dolgok történtek Corina Cretu Twitter fiókjával. A fejlesztési pénzekért felelős román EU-biztos egy csomó fura dolgot lájkolt: például pornót, egy alvó kisrókát, meg egy legóból készített Batmant is.

Corina Cretu. Fotó: AFP PHOTO/JOHN THYS
photo_camera Corina Cretu. Fotó: AFP PHOTO/JOHN THYS

Korábban csupa EU-val kapcsolatos dolgot osztott csak meg a hivatalos Twitterén.

Egy román lap számolt be először a fura lájkokról és megosztásokról, amelyeket azóta eltüntettek, és a biztos ezt írta ki: "A fiókomat meghackelték. Kérem ne vegyék figyelembe az elmúlt 48 órában megjelent posztokat, retwweteket és lájkokat. Dolgozunk az ügy azonnali megoldásán. Sajnálom."

link Forrás

Néhány éve már került kínos helyzetbe Cretu hackelésből adódóan. Akkor kikerültek a netre azok a kedves levelek, amelyeket Colin Powell amerikai külügyminiszternek írt, és fürdőruhás képeit is csatolta hozzájuk. (politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.