Szabálysértés miatt kizárták Szabyestet A Dalból

2017 január 4., szerda 16:29
105

Most érkezett a hír az MTVA Sajtóosztályától, hogy Szabyest „Szerelem kell” című dala nem vehet részt A Dal 2017 című műsorban, mert megszegte a pályázati feltételeket.

(Nekem egyébként a szívemet szegte ketté :--) )

A feltételek első pontja kimondja, hogy „a benevezett dal (sem a szövege, sem a zenéje) nem kerülhetett kereskedelmi forgalomba vagy média-felületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangozhatott el nyilvános előadás keretében 2016. szeptember 1. előtt”.

Az MTVA-hoz márpedig eljutott, hogy az internetről ismeretes sztár, Szabyest szerzeménye már szeptember 1. előtt is elhangzott valahol, talán éppen az interneten.

Váratlan fordulat ez Szabó Szabolcs Achilles magyar énekes, dalszerző, dalszövegíró (továbbá: media designer, marketingmenedzser), művésznevén Szabyest esetében, akit eleve az internetről lehet ismerni!

Szabyest helyére a kizárás miatt azonban nem Cetli, nem Kövi a Menő, de nem is Baróti StarTV Sanyika kerül, hanem a zsűri listáján következő Rocktenors, az „Ősz” című dalukkal. A műsor január 14-én 19:30-kor indul.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt