Szabálysértés miatt kizárták Szabyestet A Dalból

zene
2017 január 04., 16:29
comments 95

Most érkezett a hír az MTVA Sajtóosztályától, hogy Szabyest „Szerelem kell” című dala nem vehet részt A Dal 2017 című műsorban, mert megszegte a pályázati feltételeket.

link Forrás

(Nekem egyébként a szívemet szegte ketté :--) )

A feltételek első pontja kimondja, hogy „a benevezett dal (sem a szövege, sem a zenéje) nem kerülhetett kereskedelmi forgalomba vagy média-felületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangozhatott el nyilvános előadás keretében 2016. szeptember 1. előtt”.

Az MTVA-hoz márpedig eljutott, hogy az internetről ismeretes sztár, Szabyest szerzeménye már szeptember 1. előtt is elhangzott valahol, talán éppen az interneten.

Váratlan fordulat ez Szabó Szabolcs Achilles magyar énekes, dalszerző, dalszövegíró (továbbá: media designer, marketingmenedzser), művésznevén Szabyest esetében, akit eleve az internetről lehet ismerni!

link Forrás

Szabyest helyére a kizárás miatt azonban nem Cetli, nem Kövi a Menő, de nem is Baróti StarTV Sanyika kerül, hanem a zsűri listáján következő Rocktenors, az „Ősz” című dalukkal. A műsor január 14-én 19:30-kor indul.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.