Nem fűtötték fel a medence vizét a vízilabdaválogatottnak

sport
2017 január 09., 10:05
comments 50

Első összetartását tartotta a hétvégén a magyar férfi vízilabda-válogatott az új szövetségi kapitány, Märcz Tamás irányításával. Szolnokra szervezték a háromnapos ismerkedést, edzés is volt a programban, ami meglepte a helyi uszodát.

photo_camera Fotó: waterpolo.hu

Merthogy az M4 Sportnak nyilatkozó Märcz elmondása szerint

az ünnepek után még nem tudták megfelelően visszamelegíteni a szolnoki uszoda vizét.

A tréning nem maradt el, a kapitány azt mondta: a víz 10-15 perces bemelegítés után alkalmas volt az edzések megtartására.

A válogatott több játékosa is megjegyeztea szövetség honalpjának nyilatkozva, hogy még nekik is hideg volt a víz.  

„Tetszett, jó volt ez a munka, azt leszámítva, hogy a víz nagyon hideg volt. Muszáj hozzátennem, hogy az borzalmas volt, de amúgy jó volt.” (Zalánki Gergő)

„Hideg volt a víz, azért nem volt túlélőtúra, de néhány dologban meg kellett küzdeni itt az elemekkel. Itt átjutni egyáltalán az uszodába -15 fokban.” (Kovács Gergő)

A kapitány szerint egyébként elérte a célját az összetartás.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.