Az ügyészség börtönbe küldené a 27 éves marcali férfit, aki az általános iskola mellett évekig nevelgette a kannabiszerdejét

bűnügy
2017 január 11., 07:31
comments 89

A Somogy Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt vádat emelt azzal a 27 éves marcali férfival szemben, aki az egyik általános iskola telekszomszédságában lévő otthonának udvarán évekig termesztette magának a marihuánát, amit fel is dolgozott, és a házában tartott.

2016 őszén a nyomozó hatóság összesen 59 tő, 2-3 méter magas, kábítószert tartalmazó kender növényt foglalt le, és szállított el a férfi udvarából.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A vádlott előzetes letartóztatásban van, az ügyészség börtönt és közügyektől való eltiltást indítványoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.