Németh Szilárd elmondta, konkrétan kiket kell eltakarítani: TASZ, Helsinki, Transparency

2017 január 11., szerda 10:57
804

Az ATV-nek adott interjút Németh Szilárd Fidesz-alelnök, és kérdésre elmondta, egészen konkrétan kikre gondolt, amikor azt mondta, "ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani".

Nagy meglepetés nincs:

  • a TASZ-ra,
  • a Transparency International-re
  • és a Magyar Helsinki Bizottságra.

„Véleményem szerint ezek a civil szervezetek csak a születéseiknél és a főnökeiknél fogva tartoznak Soroshoz, amikor létrehozzák ezeket a civil szervezeteket pontosan tudják, hogy nem civil szervezetet hoznak létre, hanem olyan civil szervezetet, amik be akarnak szólni a politikába. Azért hozzák létre ezeket a szervezeteket, hogy befolyásolják az adott ország politikáját, úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon” - mondta a műsorban Németh.

"Ezek a szervezetek létrehoztak egy párhuzamos világot, ahol ott vannak a tudósaik, jelentéseik, ezt egy milliárdos finanszírozza, és politikai kérdésekben nyilvánulnak meg” - mondta.

A civil szervezetekre vonatkozó törvényjavaslat mintája az izraeli szabályozás lehet. Annak bevezetésekor Arthur Finkelstein segítette Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök politikai kampányát, ő pedig Orbán Viktor tanácsadója is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt