Hitlerrel és a haláltáborokkal viccelődik a veszprémi Napló

Média
2017 január 17., 15:34
comments 614

A karácsonykor átírt Orbán-interjú megjelenése után a Mediaworks tulajdonába került Pannon Lapok Társasága pont arra hivatkozva rúgta ki a veszprémi Napló szerkesztőségének vezetőit, hogy nem figyeltek eléggé, mi jelenik meg nyomtatásban.

A megújult lap most egy Hitler-viccel szórakoztatja az olvasóit:Fotó: Facebook/Kész Zoltán

A poén lényege, hogy a diktátor a koncentrációs táborban egyből lelöveti azokat a rabokat, akik át tudják ugrani a kerítést.

Update: Az átírt Orbán-interjú nem a veszprémi Naplóban jelent meg, hanem Fejér Megyei Hírlapban, de végül a veszprémi Napló főszerkesztőjét is kirúgták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.