A londoni tyúkász szombat óta várja a vegán vendégeit. Kelet-Londonban megnyílt étteremben ránézésre minden úgy néz ki, mint bármelyik körúti csirkehúsos helyen, csak itt a speciális étrendű vendégek kedvéért a panír alatt a húst szejtánnal pótolják. A szejtán egyébként búzasikér, a gabona fehérjében gazdag része. Az éttermet is ezért hívják a szejtán templomának.
Rebecca McGuinness, az étterem alapítója azt állítja, sikerült kikeverniük azt a receptet, amivel a szejtános szendvicsnek pont ugyanolyan íze van, mintha csirkehúsból készült volna. Ezzel pont azt akarják megmutatni a nem vegánoknak, hogy nem kell lemondaniuk a kedvenc ízeikről, ha vegán kaját akarnak enni. Bár mivel McGuinness már 10 éve vegán, nem biztos, hogy ugyanolyan élénkek az emlékei a csirkehús ízéről, mint másoknak. (Mashable)
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.