Putyin elismeri, hogy az orosz kurvák a legjobbak a világon, de nem hiszi, hogy Trump miattuk ment Moszkvába

külföld
2017 január 17., 16:29
comments 150

Vlagymir Putyin is hamisnak nevezte azokat múlt héten előkerült dokumentumokat, amelyek azt állították, hogy az orosz kormány már több mint öt éve támogatta folyamatosan Trumpot, és a Kreml a belső köreinek rendszeresen küldött az ellenfeleiről kínos információkat. A jelentés szerint a Trump-kampánycsapat együttműködött az orosz hatóságokkal azért, hogy Hillary Clinton elveszítse az elnökválasztást, valamint az is szerepelt, hogy Trump golden shower-t kért az orosz prostituáltaktól.

Putyin kedden arról beszélt, nem valószínű, hogy Trump prostituáltakat bérelt volna fel, de az orosz elnök szerint akik ezeket a dokumentumokat politikai célokra használták fel, rosszabbak a kurváknál.

Trump bevédése közben Putyin megjegyezte, hogy egyébként az orosz prostituáltak a legjobbak a világon.

Az orosz elnök tagadta, hogy Trumpot beszervezte volna az orosz titkosszolgálat, azt mondta, sosem találkozott vele, azt sem tudja, mit fog tenni, ha fellép a „világot jelentő deszkákra”. Az orosz elnök szerint neki márcsak ezért sincs oka arra, hogy kritizálni vagy mentegetni kezdje Trumpot.

Trump állítólagos, prostituáltakkal eltöltött éjszakájáról annyit mondott, „ő egy felnőtt férfi, aki évekkel ezelőtt rendezett egy szépségversenyt, és a világ legszebb nőivel beszélgetett. Nehezen tudom elképzelni, hogy lelépett volna azért, hogy lenge erkölcsű lányokkal találkozzon. Ugyanakkor persze a mieink a legjobb a világon”.

Tagadta, hogy ráállították volna az FSZB Trumpra. Elmondta, hogy „amikor Trump Moszkvába jött, még nem is volt politikai szereplő, csak egy üzletember volt, az egyik leggazdagabb az Egysült Államokban. Vagy azt gondolják, hogy a titkosszolgálatunk minden amerikai milliárdost megfigyel?” (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.