Kadarkai Endre visszatér

színház
2017 január 20., 12:52
comments 48

„A hír igaz” – erősítette meg a Blikknek az Echo TV-től Mészáros Lőrinc hatalomátvétele után váratlanul elbocsátott riporter.

Kadarkai Endre elmondta, hogy a Dumaszínház művészeti vezetője, Litkai Gergely kérte fel, hogy náluk, közönség előtt beszélgessen a hazai hírességekkel. A májusban induló műsor (Így ismerik?) első vendége Aranyosi Péter lesz a Kompót Dumaklubban.

Forrás: Arckép / Echo Tv
photo_camera Forrás: Arckép / Echo Tv

Arra a kérdésre, hogy tévés megkeresést is kapott-e, Kadarkai a Blikknek azt mondta: a most induló pódiumbeszélgetései nem befolyásolják a jövőbeni televíziós munkáit, de konkrétumokat nem akart elárulni.

Kadarkai eddig az Echo TV-n az Arckép és a Csakazértis című portréműsorokat vezette. Utoljára Kőhalmi Zoltán árult el neki érdekeseket a magyar standup-mezőnyről, de az ő műsorában bemutatott Ákos-interjúból lett a nagy Telekom-botrány is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.