Egy budai játékboltos vette meg az V. kerületi irodaházat

2017 január 23., hétfő 19:01
159

A HírTV Célpont című műsorának stábja kereste fel azt a titokzatos párt, akik Esztergom Pilisszentlélek nevű városrészéből licitáltak a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő által árverésre bocsátott V. kerületi irodaházra. A stáb csak a férjjel tudott beszélni, de ő nem akarta elárulni, hogy a felesége hogyan tudta kifizetni a több száz millió forintos árverési biztosítékot.

A pár ismerősei és rokonai sem tudták a választ erre a kérdésre, az egyik nyilatkozó annyit tudott mondani, hogy talán a vejük állhat a dolog mögött, neki ugyanis van pénze.

De az irodaház végül nem is a pilisszentlékei páré lett, hanem egy nőé, aki Budán üzemeltet egy kis játékboltot, és a neve feltűnik több offshore-hátterű cégben is. Őt az RTL Híradó stábja (és korábban a Célponté) kereste, de nem tudtak vele beszélni, így nem tudták meg azt sem, hogyan termelte ki a kis játékbolt az irodaház kb. 4 milliárdos vételárát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt