Egy budai játékboltos vette meg az V. kerületi irodaházat

gazdaság
2017 január 23., 19:01
comments 153

A HírTV Célpont című műsorának stábja kereste fel azt a titokzatos párt, akik Esztergom Pilisszentlélek nevű városrészéből licitáltak a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő által árverésre bocsátott V. kerületi irodaházra. A stáb csak a férjjel tudott beszélni, de ő nem akarta elárulni, hogy a felesége hogyan tudta kifizetni a több száz millió forintos árverési biztosítékot.

A pár ismerősei és rokonai sem tudták a választ erre a kérdésre, az egyik nyilatkozó annyit tudott mondani, hogy talán a vejük állhat a dolog mögött, neki ugyanis van pénze.

De az irodaház végül nem is a pilisszentlékei páré lett, hanem egy nőé, aki Budán üzemeltet egy kis játékboltot, és a neve feltűnik több offshore-hátterű cégben is. Őt az RTL Híradó stábja (és korábban a Célponté) kereste, de nem tudtak vele beszélni, így nem tudták meg azt sem, hogyan termelte ki a kis játékbolt az irodaház kb. 4 milliárdos vételárát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.