Orbánnal tárgyalt az Alibaba

INTERNET
2017 január 23., 13:38

A globálisan terjeszkedő Alibaba kínai webáruház európai projektjében felállítanának egy elosztóközpontot, ezért nagy versenyfutás indult a régióban – írja a horvát Jutarjni Vijesti.

Az ITCafé szerint a zágrábi gazdasági minisztérium megerősítette, hogy a kínai vállalat felvette velük a kapcsolatot, és egyeztettek.

Sőt, a lap szerint az ügyben Horvátország legnagyobb riválisát, Magyarországot vezető Orbán Viktor miniszterelnök is tárgyalt, személyesen is fogadta az Alibaba küldöttségét.

2015. novemberben Orbán a tanárok és a diákok meleg tapssal köszöntötték egy kínai iskolában, ahol a gyerekek már 2 hónapja tanultak magyarul, és elénekelték az Egy boszorka van, három fia van című dalt is
photo_camera 2015. novemberben Orbánt a tanárok és a diákok meleg tapssal köszöntötték egy kínai iskolában, ahol a gyerekek már 2 hónapja tanultak magyarul, és elénekelték az Egy boszorka van, három fia van című dalt is

(via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.