Megszűnik az ATV beszélgetős műsora, riportere szerint vállalhatatlan kompromisszumokat kellett volna kötnie

media
2017 január 24., 11:31
comments 106

"Bejelentem, hogy a Magánszféra című műsorom nem folytatódik tovább az ATV műsorán. Az ATV vezetése nem fogadta el a Magánszféra folytatására vonatkozó javaslatomat. Olyan kompromisszumokat kellett volna meghoznom, amelyeket nem tudtam volna vállalni szakmailag."

Ezt Péterfi Judit, a Magánszféra című műsor riportere írta ki a Facebookra.

link Forrás

Péterfi posztja szerint "új otthont keres" műsorának, a tárgyalások már el is kezdődtek.

"A műsor az én tulajdonom, a politikusok és a politikához közelálló emberek magánéletének ezen módon való bemutatása az én ötletem, a műsor koncepciója az én gondolataimra épült."

A Magánszféra szeptemberben indult, ennek első adásában beszélt Vona Gábor ritkított szemöldökéről. Később szerepelt benne többek között Gyurcsány Ferenc, Juhász Péter és a Dúró Dóra-Novák Előd házaspár is.

Decemberben jelentette be távozását az ATV-től Kálmán Olga, és akkor jelentették be, hogy megszűnik a Szabad szemmel című politikai háttérműsor. Azóta volt, hogy Tamás Gáspár Miklós élő adásban kérdezte meg: Mi folyik ebben a televízióban?

UPDATE: Az ATV a Comment:comnak azt mondta, anyagi vitáról van szó, szerintük Péterfi a dupláját kérte annak, amit eddig kapott, de ezt nem indokolta tartalmi változással.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.