Elengedik a pótdíjat, ha az autó a szmogriadó miatt nem tud elállni a fizetős helyről

Budapest
2017 január 25., 08:47
comments 90

A szmogriadó miatt forgalomkorlátozást vezettek be Budapesten, eszerint reggel 6 órától este 22 óráig Budapest közigazgatási területén tilos azzal a gépjárművel közlekedni, aminek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0; 1; 2; 3; 4, vagy amelyek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot.

De mi van akkor, ha valakinek ilyen autója van, és fizetős parkolóhelyen áll?

Ebben az esetben nem kell meghosszabbítani a parkolójegyet. Az autót valószínűleg pótdíjazni fogják a parkolási szabályok megsértése miatt, de ha a tulajdonos igazolja a parkolótársaságnál, hogy a szmogriadó miatt nem tudta elhagyni a parkolóhelyét, akkor a pótdíjat elengedik. (Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.