Elvették Usain Bolt egyik olimpiai aranyát

sport
2017 január 25., 14:54
comments 36
photo_camera Fotó: Olivier Morin / AFP

A 9 olimpiai aranyérméből egyet elvettek a jamaicai futótól, miután a 2008-as pekingi olimpián győztes jamaicai 4×100 méteres váltófutócsapat egyik tagja, Nesta Carter fennakadt a doppingszűrésen, ugyanis a vér- és vizeletmintájában is tiltott szert találtak. Így Bolt nem mondhatja el több, hogy három olimpián is három-három aranyat szerzett. (100 és 200 méter egyéniben nyert még.) Carter minden idők hatodik leggyorsabb futója volt 100 méteren. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt