Magyar Nemzet: Csiszár Jenő lesz az új milánói főkonzul

Média
2017 január 25., 16:07
comments 289

A Heti Hetes és az Apukám világa egykori műsorvezetője lehet a milánói főkonzulátus vezetője, tudták meg a Magyar Nemzet Csiszár Jenőre rálátó forrásai. A lap szerint Csiszár Jenőnek nem lesz teljesen ismeretlen a terep, hiszen a 2000-es évek közepén egy ideig Csiszár az észak-olasz városban élt.Csiszár a múlt év elejéig a köztévében futó Magyarország, szeretlek című műsor egyik csapatkapitánya volt Jakupcsek Gabriellával, le nem cserélték őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.