Urbán Flórián szerint Kleinheisler szar, és „paraszt vetítés folyik”

2017 január 25., szerda 10:33

Az európai topbajnokságban játszó kevés magyar játékos közül a 22 éves Kleinhiesler László hazatért a Ferencvárosba, állítólag azért küldték haza Németországból, hogy megtanuljon németül.

A Four Four Two vette észre, hogy Urbán Flórián 48 éves egykori labdarúgó és volt jobbikos képviselőjelölt az alábbi kommenteket fűzte a Facebookon az erről szóló hír alá:

„Na neeee! A labdarúgásban egy közös nyelv van a labda és azzal, hogy tudsz bánni… Miért nem lehet kimondani! Fiam szar vagy, nem ütöd meg a Bundesliga kettő szintjét sem menjél haza lötyögni ahonnan jöttél… Mekkora paraszt vetítés folyik ebben az országban…”

Urbán Flórián a Jobbik jelöltjeként 2014 őszén (Fotó: Botos Tamás)

„Mert egyszer eltalálta a kaput Oslóban, azonnal rámentek a gyökér managerek ,szerencsétlent gyorsan elsütötték Brémába és kaszáltak egy kis lét… Csakhogy a Brémaiak pár hét múlva rájöttek, hogy átbaszták őket! Gyorsan lepasszolták egy kis csapatnak hátha ott mutat majd valamit. De mivel ott sem ért egy forintot sem ezért haza zavarták. A magyar népet meg etetik a hülye maszlaggal, hogy tanuljon meg németül…”