Elképesztően súlyos dolgot tárt fel a köztévé: NEM, ismétlem, NEM számoltatta el a pártja Kunhalmi Ágnest, amiért nevetett!

Ugye mindenki emlékszik arra, amikor az MSZP-s Kunhalmi Ágnes egy hónappal ezelőtt egy sajtótájékoztatón röhögőgörcsöt kapott?

Nyilván, hiszen én is, 15 millió magyarral együtt naponta kérdezem magamtól: „Hogy a jó életbe történhetett ez meg 2016 végén Magyarországon?!”, „Miért nincsenek felelősök?”, „Az áldozatokat ki fogja kárpótolni?”, stb.

Hála istennek a közszolgálati televízió, az M1 híradója utánajárt, kioknyomozta, megtényfeltárta, hogy – ha már az ügyészség nem ér rá, miközben Isten tudja mit nyomoz, de biztos nem a magyarországi korrupciós ügyeket – az MSZP végre fellépett-e a botrányos botránnyal megbotránkoztató Kunhalmit végre sikerült-e felnégyelni, tömlöcbe zárni vagy legalább kirúgni.

Mint írják, „Kunhalmi Ágnes azóta, hogy december végén a képviselői irodaházban alig tudta elkezdeni a beszédet, most először állt hivatalosan a kamerák elé”, és bevallotta a szörnyű igazságot:

nem kellett elszámolnia a pártvezetés felé, amiért nevetőrohamot kapott a saját sajtótájékoztatóján.

Hallatlan. Döbbenet. Ilyen súlyos ügy talán a második világháború vége óta nem volt a magyar belpolitikában. Na az ilyenek miatt nem csodálom, hogy az elmúlt években százezrek mentek külföldre a jobb élet reményében.