Kamuzott a menedzser, Kleinheislert azért küldték haza, mert szarul játszott

sport
2017 január 31., 09:40

Nem bontotta ki az igazság részletét Kleinheisler László menedzsere, Kozák Attila, mikor arról beszélt, hogy miért érkezik tavasszal a Ferencvároshoz a játékos a Werder Bremen-ből. 

„Németországban egybecsengő szakmai véleményeket kapott arról, hogy mint labdarúgó, eléri a német élvonal szintjét, nagyon jó focistát látnak benne, de kommunikációs problémák miatt egyelőre ott nem léphet előre. Mentálisan, kommunikációban és a német nyelvben van némi lemaradása,”

indokolta a váltást Kozák. Az atv.hu megkereste a Bundesligában játszó csapatot, hogy ők mivel magyarázzák Kleinheisler kölcsönbe adását. A klub sajtósa, Norman Ibenthal szűkszavúan válaszolt, de az egyértelműen kiderült, hogy

tévesek a nyelvi és mentális problémákra való hivatkozások. Csak Kleinheisler sportteljesítményének a fejlődésén múlik, hogy vissza tud-e kerülni a Werderbe.

Tehát Urbán Flóriának volt igaza, aki azt írta, hogy 

"fiam szar vagy, nem ütöd meg a Bundesliga kettő szintjét sem menjél haza lötyögni ahonnan jöttél!"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.