A svéd környezetvédelmi miniszter csupanő aláírós képpel válaszolt Trump csupaférfi aláírására

külföld
2017 február 03., 15:56
comments 196

Isabella Lövin svéd miniszterelnök-helyettes és környezetvédelmi miniszter posztolt egy képet a Facebookra arról, hogyan ír alá egy új jogszabályt, ami alapján a svéd kormány keményebben fellép majd a fosszilis tüzelőanyagok használatának visszaszorítása érdekében. A rendelet szerint Svédországban 2045-re 0-ra kellene csökkenteni a ilyen, környezetszennyezőbb tüzelőanyagok használatát.

Lövin ezt a képet rakta ki:

link Forrás

Maga mellett 7 nő van a fotón. Ezzel válaszolt az elhíresült képre, amin Trump aláírja az abortuszellenes rendeletét, kizárólag férfiaktól körülállva:

Trump aláír. Jobboldalt Bannon. (Photo by Ron Sachs - Pool/Getty Images)
photo_camera (Photo by Ron Sachs - Pool/Getty Images)

Trump fotója nagyot ment az interneten, ami nem is csoda, elvégre kizárólag férfiak szerepelnek a képen, amin egy nők életét meghatározó döntés születik. Egy francia erre válaszul posztolt egy photoshopolt képet, amin Hillary Clinton elnökként kizárólag női társaságban ír alá egy jogszabályt, amivel a férfiak jogait korlátozzák:

link Forrás

(HuffingtonPost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.