Ezt a villát szeretné megvenni Andy Vajna Gattyán Györgytől

Andy Vajna András érdekelt lett abban, hogy lezáruljon a Gattyán György elleni adóvizsgálat, méghozzá emiatt a márványfallal körülölelt villa miatt:

Vajna ugyanis meg szeretné vásárolni ezt a Szeréna úti villát Gattyántól, írja a Magyar Nemzet. Csakhogy amíg folyamatban van a NAV vizsgálata a magyar pornós-webcam-milliárdossal szemben, és végrehajtás van bejegyezve az épületre, addig a kormányközeli-kaszinó-milliárdos nem tudja rátenni a kezét a csodás épületre (pedig, ha csak a tavalyi évben az egyik cégéből kivett hatmilliárd forintos osztalékra gondolunk, papíron tiszta pénze lenne rá).

A Magyar Nemzet szerint a Vajna házaspár 2013 óta bérli az épületet (amit Gattyán Gyárfás Tamástól vett meg), és Vajna egyik cégének, a Buno Kft-nek elővásárlási joga van rá – de ez a végrehajtás miatt nem érvényesíthető.

A villa egyébként egy egészen szuper palotatömbben helyezkedik el. A legnagyobb, alsó kastélyszerű – kősasokkal és kamerákkal őrzött – épület egy karibi szigetország, Grenada konzulátusának is otthont ad, ugyanis ez Várszegi Gábor tiszteletbeli grenadai konzul magyarországi otthona (Várszegi lényegében megvált már magyarországi eszközeitől, cége, a Fotex már a luxemburgi tőzsdén forog).

A másik két villa korábban Gyárfás Tamás közismert vállalkozó tulajdonában volt, aztán mindkettőt eladta Gattyánnak. (Magyar Nemzet)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.