Már nem haragszik Ákos miatt a kormány, újra a Telekom az állami intézmények mobilszolgáltatója

politika
2017 február 07., 10:23
comments 71

A Magyar Telekom nyerte a kormányzati hangalapú csomagok beszerzésére kiírt tendert a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság tájékotatása szerint. A sikeres tender alapján a következő 39 hónapban a Magyar Telekom és leányvállalata, a T-Systems Magyarország mobil hang- és mobilinternet-szolgáltatással.

Összesen ötmilliárd forintért 200 ezer előfizetést adnak a kormányzatnak.

Magyarország kormánya 2015 decemberében felháborodottan mondta fel szerződését a Magyar Telekommal, mert a Magyar Telekom felmondta támogatói szerződését a csak Ákosként ismert Kovács Ákos énekes-szövegíróval, aki valamiért nagyon kedves a kormánynak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.