Az LMP olimpiás aláírásgyűjtőit is igazoltatták a rendőrök

POLITIKA
2017 február 09., 17:51

Olvasónk, Dávid küldte ezt a fényképet, amin azt látni, hogy rendőrök igazoltatják a momentumos aláírásgyűjtésbe besegítő LMP-s aktivistákat csütörtök késő délután:

Az LMP sajtóosztálya megerősítette az igazolás megtörténtét, mint elmondták, a rendőrök a helyszínen arra hivatkoztak, hogy bejelentést kaptak engedély nélküli aláírásgyűjtésről. Ami persze teljesen abszurd felállás, hiszen az ilyesmihez nem is kell engedély. 

A rendőrök miután rögzítették az adatokat, távoztak a helyszínről, más intézkedés nem történt. 

Az elmúlt napokban többször is rendőrök tűntek fel ott, ahol éppen az olimpiás népszavazáshoz gyűjtöttek aláírást aktivisták, de mint ebből az összeállításunkból kiderült, ez mindig csak a véletlen műve volt:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.