Lázár János még sosem ivott sört

POLITIKA
2017 február 09., 13:51
comments 195

Legalábbis nem emlékszem olyan állapotomra, hogy sört ittam volna” - vallotta be a miniszter, amikor megkérdezték, miért kezdeményezte, hogy Hódmezővásárhely bojkottálja a Heineken termékeit

Lázár szerint majd mindenki eldönti, milyen sört iszik, azokhoz csatlakoztak, akiket felhábortott, hogy Románia magyar szimbólumokat akart ellehetetleníteni. Szerinte a Csíki Sör is magyar szimbólum, és igazságtalannak  és magyarellenesnek tartja az ellene hozott döntést, mivel a Csíki Sörnek meg kell semmisítenie a készleteit. A Heinekenre azért akar nyomást gyakorolni, mert a cég kezdeményezte a pert. Azt mondta, a magyarországi Heinekennek közvetítenie kellene az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.