link Forrás

Szó szerint megállt az idő a Moszkván

video
2017 február 09., 10:07
comments 67

Egy MOME-s kiállítást is megjárt Pajor Kristóf videója, ami a Moszkva tér múltját és jelenét merevíti ki nagyjából két percben, és emlékeztet arra, hogy az idő még itt sem lehet független tértől. 

Múltját, mert hiába az átnevezés, "az egykori Szovjetunió fővárosáról elnevezett tér úgy látszik tartósan részévé vált a szocializmus koordináta-rendszerének", és jelenét is, mivel "az idő itt a fejlődés végtelenbe vesző üteméhez idomulva egyszerűen megállt, amit a helyi lakosság az oszlopra ragasztott álló órák kihelyezésével ünnepel."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.