Fazekas Sándor „utcán, menet közben” nem nyilatkozik, mert „utcán, menet közben” nem nyilatkozik

idióta rekordok
2017 február 10., 19:41
comments 257

A földművelésügyi miniszternek Orbán Viktor valóságértékelő buliján próbált meg egy kérdést feltenni a Hír Tv, de az illiberalizmusban a képviselőknek természetesen nem kell a nyilvánosság elé állniuk.

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter azzal az indokkal fordított hátat, majd ment odébb, hogy „utcán, menet közben” nem nyilatkozik, mert „utcán, menet közben” nem nyilatkozik. Ugyanezt mondta az Index riportereinek is:

Fazekas Sándor: Nem nyilatkozok utcán így, menet közben, ne haragudjon.

Index: De mit gondol erről?

Fazekas Sándor: Azt, hogy nem nyilatkozok utcán, menet közben, azt gondolom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt