Nagyon viccesen alázza meg a KFC a szingliket Valentin-nap alkalmából

2017 február 13., hétfő 12:50
149
A magyar KFC új reklámarca!

A Valentin-napi kötelező körök részeként a KFC "Szingli Valentin" néven indított akciót. De milyet! Első látásra egyszerűt: a Facebook-oldalukon olvasható poszt szerint 

Nincs randid Valentin-napra? Töltsd le kuponunkat a http://jatek.kfc.hu/ oldalról, mutasd be február 14-én, és 20% kedvezményt kapsz kosaraink árából! Várunk!

Ha az ember megkattintja a linket, egy olyan oldalra jut, ahol elismételik ugyanezt az üzenetet, hangsúlyozva, hogy 

bármelyik kosaruk 

árából jár a 20 százalék, illetve elhelyeztek egy "letöltöm" feliratú gombot a vonatkozó kupon letöltéséhez.

A poén akkor üt, ha tényleg megkattintod a gombot:

Igen, az apróbetűs részt kell nézni.

És igen, a KFC Szingli Valentin akciója azt jelenti, hogy minden létező kosárra adnak kedvezményt, csak pont az egyszemélyesre nem.

Az egyedül élő magyarokat a szingli hordákat emlegető Mikola István óta nem alázta meg így senki, ami, tekintve, hogy a szerelmesek napjáról van szó, teljességgel érthető. 

Ennek örömére idézzük fel, mit is mondott Mikola 2006-ban a híres pécsi beszédében:

s igenis, a mindenkori irányításnak, menedzsmentnek, hatalomnak korlátoznia kell az egyén parttalan szabadságvágyát. A közösség (...) a közjó és az igazságosság szellemében. Mit jelent a másik oldal? Az egyén parttalan szabadságvágyának a kibontakozását kell segíteni, nem kell a közösség, önmegvalósító, mai szingli életforma, az az igazi. Nem közösségek kellenek, hanem szinglikből összeálló hordák kellenek, és akkor már indul is az Andrássy úton a menet a fiúk, a lányok nyakába fülbevalók, lufik, és szól a recsegő rádióban a zene, amit úgy hívnak, hogy techno. Elgondoltam ezt a két képet, két világ. Döntenünk kell a két világ között. Az egyik oldalon az élet kultusza, az egyén, a közösség boldogulásának a segítése, a másik pedig az önpusztító, talán prolongált öngyilkosság-kép is aposztrofálható (...) 

Lehet, hogy a KFC és a KDNP fúzióra készül? 

Update: Elképesztő bréking hír alig egy órával ezen cikk publikálása után. A KFC elolvasta a 444 írását, a kritikát jogosnak találta, és megváltoztatta az akciót a szinglik javára. Részletek, például a beismerő levél, friss cikkünkben!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt