Oroszul is felkerült Orbán Viktor évértékelője a miniszterelnöki honlapra

POLITIKA
2017 február 15., 16:34
comments 88

A miniszterelnok.hu honlapon külön aloldalon fogják össze Orbán Viktor beszédeinek, szerepléseinek, fontosabbnak gondolt interjúinak idegennyelvű összefoglalóit. 2015 novemberétől kezdve kerültek fel ide a szövegek, visszalapozva lehet látni, hogy döntő többségében angolul, néha egy-egy esetben németül is. 

Az idei évértékelő viszont változást hozott, Orbán Viktor beszéde, amiben gyakorlatilag arról beszélt, hogy Magyarországon minden remek, Nyugaton viszont egyre jobban félnek az emberek, angol és német mellett franciául és oroszul is felkerült a honlapra. Ez új fejlemény, a 2016-os évértékelő például csak angolul érhető el a honlapon. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.