A TV2 lekottázza a világszínvonalat - megújul a megújult Tények

2017 február 16., csütörtök 20:10
108

Mivel Andy Vajna tévéjénél a Tények előző megújulása a gyakorlatban annyit jelentett, hogy teljes hangerőre tekerték a kormánypropagandát, belegondolni is szédítő, mi jöhet azzal, hogy a csatornával szimbiózisban működő Ripost most azt írja, hogy a műsor megint megújul, és 

„a Tv2 szak­em­be­rei le­kot­táz­ták a vi­lág­szín­vo­na­lat”.

A kormányzati bulvárlap szerint a csatornánál olyan lendülettel készülnek a megújulásra, hogy aki belép az ajtón, már most annyira tátva marad a szája, mintha a FoxNews stúdiójában járna. De a két műsorvezető, „Gönczi Gábor és Marsi Anikó egyre otthonosabban mozognak az óriási amerikai és brit stúdiókat idéző világban”.

A lap azt ígéri, hogy a lejárató riportjaival gyorsan legendássá vált Tények Extra ezután még hangsúlyosabb szerepet kap. A hírműsorra egy hatalmas led fallal is ráerősítenek, amely „lehetőséget nyújt grandiózus grafikák, térképek, exkluzív felvételek, helyszíni kapcsolás bemutatására”. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt