A TV2 lekottázza a világszínvonalat - megújul a megújult Tények

idióta rekordok
2017 február 16., 20:10
comments 108

Mivel Andy Vajna tévéjénél a Tények előző megújulása a gyakorlatban annyit jelentett, hogy teljes hangerőre tekerték a kormánypropagandát, belegondolni is szédítő, mi jöhet azzal, hogy a csatornával szimbiózisban működő Ripost most azt írja, hogy a műsor megint megújul, és 

„a Tv2 szak­em­be­rei le­kot­táz­ták a vi­lág­szín­vo­na­lat”.

link Forrás

A kormányzati bulvárlap szerint a csatornánál olyan lendülettel készülnek a megújulásra, hogy aki belép az ajtón, már most annyira tátva marad a szája, mintha a FoxNews stúdiójában járna. De a két műsorvezető, „Gönczi Gábor és Marsi Anikó egyre otthonosabban mozognak az óriási amerikai és brit stúdiókat idéző világban”.

A lap azt ígéri, hogy a lejárató riportjaival gyorsan legendássá vált Tények Extra ezután még hangsúlyosabb szerepet kap. A hírműsorra egy hatalmas led fallal is ráerősítenek, amely „lehetőséget nyújt grandiózus grafikák, térképek, exkluzív felvételek, helyszíni kapcsolás bemutatására”. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.