Tényleg fűthető a gyep Balmazújvárosban, de az önkormányzat nem tudja fizetni

sport
2017 február 18., 06:27
comments 218

Tisztelt Szurkolóink!

Igen, a stadion rendelkezik pályafűtéssel! Annak hosszú távú üzemeltetése azonban olyan költséggel járna, amelyet jelen pillanatban az Önkormányzat nem tud bevállalni. A játéktér több centis jégtakaróval fedett, a talaj pedig kb. 40 cm mélyen van átfagyva, amelyet egy-két napos fűtéssel nem lehetett volna felolvasztani.

Megértésüket köszönjük!

#HajráÚjváros! #csakegyutt

ezt írta kommentben a balmazújvárosi focicsapat, amit meglepő módon Balmaz Kamilla Gyógyfürdőnek hívnak. Tehát egy kisebb fűtés még talán beleférne az önkormányzatnak, de hogy ezt hosszú távon, akár több napon át is bekapcsolják, az már nem fér bele.

Mint tegnap írtuk, a balmazújvárosi ékszerdobozra közel egymilliárd forint közpénz ment el, az avatásán azt mondta a klub vezetője, Tiba István, „nem szabad elfelejteni azt sem, hogy minden egyes forint, amit a sportba fektetünk, egyúttal befektetés az egészségbe”, és hosszasan beszélt arról, hogy milyen nagyszerű a pályafűtés, a vizet is a szomszédos termálfürdő adja majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.