Tényleg fűthető a gyep Balmazújvárosban, de az önkormányzat nem tudja fizetni

2017 február 18., szombat 6:27
218

Tisztelt Szurkolóink!

Igen, a stadion rendelkezik pályafűtéssel! Annak hosszú távú üzemeltetése azonban olyan költséggel járna, amelyet jelen pillanatban az Önkormányzat nem tud bevállalni. A játéktér több centis jégtakaróval fedett, a talaj pedig kb. 40 cm mélyen van átfagyva, amelyet egy-két napos fűtéssel nem lehetett volna felolvasztani.

Megértésüket köszönjük!

#HajráÚjváros! #csakegyutt

ezt írta kommentben a balmazújvárosi focicsapat, amit meglepő módon Balmaz Kamilla Gyógyfürdőnek hívnak. Tehát egy kisebb fűtés még talán beleférne az önkormányzatnak, de hogy ezt hosszú távon, akár több napon át is bekapcsolják, az már nem fér bele.

Fotó: balmazfoci.hu

Mint tegnap írtuk, a balmazújvárosi ékszerdobozra közel egymilliárd forint közpénz ment el, az avatásán azt mondta a klub vezetője, Tiba István, „nem szabad elfelejteni azt sem, hogy minden egyes forint, amit a sportba fektetünk, egyúttal befektetés az egészségbe”, és hosszasan beszélt arról, hogy milyen nagyszerű a pályafűtés, a vizet is a szomszédos termálfürdő adja majd.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt