Eltűnt három fiatal az erdőben

vidék
2017 február 19., 08:33
comments 157

UPDATE: A rendőrség vasárnap 9:30 körül Bátaszéken megtalálta a három fiút. 

A 18 éves szekszárdi Farkas János, a 14 éves mórágyi Kanalas Mihály és a 11 éves mórágyi Kanalas István szombat délelőtt, 11 körül a Tolna meygei Mórágy melletti erdőbe ment agancsot gyűjteni, de onnan vasárnap reggelig sem tértek vissza. Az eltűnésük miatt egy mórágyi nő tett bejelentést a rendőrségre.

link Forrás

Egyelőre a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság is csak annyit közölt Teol.hu-val, hogy „a három fiatal jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen, ruházatuk megállapítása folyamatban van”.

A kutatást polgárőrökkel, a helyi vadásztársaság munkatársaival és civil önkéntesekkel megkezdte a rendőrség. Kérik, hogy aki a három tizenéves tartózkodási helyéről bármit tud, hívja a 112-es segélyhívót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.