Hiába küzdött hősiesen, kikapott Szolnokon a Felcsút

foci
2017 február 19., 14:46
comments 109
photo_camera Pintér Attila. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Letaszították a másodosztály első helyéről Felcsút csapatát, miután a Puskás Akadémia aranylábú fiai Berdó góljával 1-0-ra kikaptak a Szolnoki MÁV csapatától idegenben.

Ez volt a csapat első mérkőzése a másodosztályban, miután az egykori szövetségi kapitány, Pintér Attila átvette a gárda irányítását.  Pedig forrásokra nem lehet panasz, a csapat a téli pihenő idején egymás után édesgetett magához elsőosztályú játékosokat. A Soroksár eközben Lovrencsics góljával 1-0-ra lenyomta Seszták Miklós fejlesztési miniszter ékszerdobozát, a Kivárda csapatát, így átvették a vezetést a tabella élén. 

Az NB II 21. fordulójának eredményei: 

Siófok–ZTE FC 1–1 (Elek B. 2., ill. Bobál G. 89.)
Dorog–Csákvár 3–2 (Bora 20., Medgyes 70., Simon A. 72. – 11-esből, ill. Molnár Cs. 27. – 11-esből, Oldal 55.)
Szeged 2011-GA–Cigánd 0–0
Ceglédi VSE–SZEOL SC 0–1 (Nagy R. 71.)
Soroksár–Kisvárda 1–0 (Lovrencsics B. 73.)
Szolnoki MÁV–Puskás Akadémia FC 1–0 (Berdó 27.)
Mosonmagyaróvár–Kozármisleny 1–0 (Deák I. 61.) 

(Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.