McMaster lett Trump új nemzetbiztonsági főtanácsadója

külföld
2017 február 20., 19:49
link Forrás

Donald Trump amerikai elnök H.R. McMaster altábornagyot választotta nemzetbiztonsági főtanácsadójává, miután az orosz titkosszolgálatokkal hírbe hozott Michael T. Flynn az amerikai titkosszolgálatokkal és az alelnökkel való összezördülés után távozni kényszerült erről a posztról.

McMaster a New York Times szerint széles közben elismert katonai stratéga.

Sokan üdvözlik Trump választását, amiért kormányában több posztot is nyugdíjazott magas rangú katonatisztekkel tölt fel. Flynn is ebbe a kötve tartozott, és Trump hadügyminisztere is, na meg Robert Harward, aki Trump első jelöltje volt Flynn helyére, de visszautasította az elnök állásajánlatát. (New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.