Tudod, kinek énekelte Rozika néni a legendás, Orbán Viktort istenítő népdalát az Echo TV-ben?

bűnügy
2017 február 21., 15:39
comments 201

Kedd reggel egészen hihetetlen show-t nyomott le a TV2 Mokkájában Dávid Tamás, az a potenciális gyilkos és első fokon elítélt csaló, aki Mosonmagyaróváron és Budapesten, magát orvosnak kiadva nagy dózisú C-vitaminnal és kamu gyógyteával kezelt rákbetegeket éveken át. Dávid nemhogy nem orvos, de - bár a végzettsége megvan hozzá - még az Állatorvosi Kamarának sem tagja.

Dávid borzalmas ámokfutását ilyen megrázó netes kommentek kísérik:

„Nekem Édesanyámnak volt hasnyálmirigy rákja,és Ő is rendelt cod teát,de nem birta szegénykém meginni,mert annyira rossz volt,és mindig kihányta... Szóval neki nem hatott de lehet van akinél használ,sőt biztos segitett pár betegen,nekünk sajnos nem segitett:'(Egyébként Édesanyám is akkor rendelte mikor eléggé előrehaladott stádiumban volt már..”

photo_camera Dávid Tamás az Orbán Viktorról szóló műnépdalt hallgatja.

Hiába van szó ismert arcról, nekem, bevallom, csak Szarvas, az indexes grafikus friss Tumblr-bejegyzését olvasva ugrott be, hogy Dávid miért volt nekem annyira ismerős, bár nem sok tévét szoktam nézni. Ő volt ugyanis az Echo TV műsorvezetője abban a megosztott videóként legendává vált adásban, amiben Rozika Néni, az ország egyik legkeményebb Orbán Viktor-rajongója elénekelte a saját, profétikus népdalát arról, hogy Orbán Viktor pénzt tesz a pénztárcájába.

link Forrás

Dávid nem véletlenül keveredett abba a bizonyos adásba, a kamuorvost ugyanis az elmúlt bő évtizedben valósággal a keblére ölelte a magyar televíziós szakma. Így azok is jól ismerhetik, akik rendszeresen kapcsolgatnak összevissza:

  • Az Echo TV-ben RáKérdés (!!!) címmel volt saját műsora, Prof. dr. Dávid Tamás néven.
  • "Gyógyultak Klubja" címmel műsora van a Hatoscsatornán. „A műsorban Dávid Tamás professzor úr, a rák elleni küzdelem élharcosa, a trópusi gyógynövények kutatója mesél tapasztalatairól.”
  • A Fix Tv-ben a valasz.hu cikke szerint 668 alkalommal tűnt fel, azt a „rákellenes gyógyteáját” reklámozva, ami miatt a Gazdasági Versenyhivatal 35,5 millió forintos büntetést rótt ki rá.
  • Rákkutató professzorként, szakértői minőségében jó párszor szólaltatta meg az ATV és az RTL Klub és egy rakás kisebb tévécsatorna. Ezeken, például az RTL-en a kamuteáját is reklámozhatta beszélgetésnek álcázva.

A végére itt egy válogatás a professzor úr tévés szerepléseiből:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.