Tudod, kinek énekelte Rozika néni a legendás, Orbán Viktort istenítő népdalát az Echo TV-ben?

Kedd reggel egészen hihetetlen show-t nyomott le a TV2 Mokkájában Dávid Tamás, az a potenciális gyilkos és első fokon elítélt csaló, aki Mosonmagyaróváron és Budapesten, magát orvosnak kiadva nagy dózisú C-vitaminnal és kamu gyógyteával kezelt rákbetegeket éveken át. Dávid nemhogy nem orvos, de - bár a végzettsége megvan hozzá - még az Állatorvosi Kamarának sem tagja.

Dávid borzalmas ámokfutását ilyen megrázó netes kommentek kísérik:

„Nekem Édesanyámnak volt hasnyálmirigy rákja,és Ő is rendelt cod teát,de nem birta szegénykém meginni,mert annyira rossz volt,és mindig kihányta... Szóval neki nem hatott de lehet van akinél használ,sőt biztos segitett pár betegen,nekünk sajnos nem segitett:'(Egyébként Édesanyám is akkor rendelte mikor eléggé előrehaladott stádiumban volt már..”

Dávid Tamás az Orbán Viktorról szóló műnépdalt hallgatja.

Hiába van szó ismert arcról, nekem, bevallom, csak Szarvas, az indexes grafikus friss Tumblr-bejegyzését olvasva ugrott be, hogy Dávid miért volt nekem annyira ismerős, bár nem sok tévét szoktam nézni. Ő volt ugyanis az Echo TV műsorvezetője abban a megosztott videóként legendává vált adásban, amiben Rozika Néni, az ország egyik legkeményebb Orbán Viktor-rajongója elénekelte a saját, profétikus népdalát arról, hogy Orbán Viktor pénzt tesz a pénztárcájába.

Dávid nem véletlenül keveredett abba a bizonyos adásba, a kamuorvost ugyanis az elmúlt bő évtizedben valósággal a keblére ölelte a magyar televíziós szakma. Így azok is jól ismerhetik, akik rendszeresen kapcsolgatnak összevissza:

  • Az Echo TV-ben RáKérdés (!!!) címmel volt saját műsora, Prof. dr. Dávid Tamás néven.
  • "Gyógyultak Klubja" címmel műsora van a Hatoscsatornán. „A műsorban Dávid Tamás professzor úr, a rák elleni küzdelem élharcosa, a trópusi gyógynövények kutatója mesél tapasztalatairól.”
  • A Fix Tv-ben a valasz.hu cikke szerint 668 alkalommal tűnt fel, azt a „rákellenes gyógyteáját” reklámozva, ami miatt a Gazdasági Versenyhivatal 35,5 millió forintos büntetést rótt ki rá.
  • Rákkutató professzorként, szakértői minőségében jó párszor szólaltatta meg az ATV és az RTL Klub és egy rakás kisebb tévécsatorna. Ezeken, például az RTL-en a kamuteáját is reklámozhatta beszélgetésnek álcázva.

A végére itt egy válogatás a professzor úr tévés szerepléseiből: