Fidesz: Számítottunk a Soros pénzelte, migránspárti Amnesty International támadására

2017 február 22., szerda 9:16
173
Amnesty International demonstráció a Kossuth téren. Fotó: MTI/ Kovács Tamás

"Most is borítékolható volt az Amnesty International támadása, miután a magyar parlament napirendre vette a jogi határzár további megerősítését" - írta az MTI-nek eljuttatott közleményében Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, reagálva a jogvédő szervezet szerda reggel megjelent éves jelentésére, amely elég sötét képet fest 2016 Magyarországáról. 

A Fidesz szerint az Amnesty "egyike azoknak a migránspárti ügynökszervezeteknek, amelyek Soros György pénzéből működnek és a migránspárti erőket szolgálják", de a kormánypárt nem rémült meg a jelentéstől, és kiáll a jelentésben is kritizált, a migránsok őrizetbe vételéről szóló törvényjavaslat mellett, még ha homályos külföld erők próbálják is megakadályozni ebben.   

Az MTI-ben közölt Fidesz-közlemény azért is érdekes olvasmány, mert az MTI eredetileg (reggel) nem számolt be részletesen a jelentésben megfogalmazott kritikákra Magyarországgal kapcsolatban.
Az Amnesty, a világ legnagyobb jogvédő szervezete, jelentése hat pontban kritizálta a magyar kormány politikáját.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt