Gundel Takács Gábor lett a Budapesti Olimpiáért Mozgalom szóvivője

ÉLET
2017 február 22., 05:32
comments 219

A Facebookon jelentette be a magyar olimpiát zászlajára tűző mozgalom, hogy sztárigazolással folytatja a harcot 2024-ért: a közmédiától nemrég távozott műsorvezető, Gundel Takács Gábor lesz a BOM következő szóvivője. 

"Az olimpiapártiak Gundel Takács Gáborral erősítenek!"

- veszi fel a kesztyűt a szervezet, hozzátéve, hogy a Táncsics-díjas újságíró-sportriporternek elsősorban a sajtóval való kapcsolattartás lesz a feladata. "Köszönjük Gábor, hogy minket választottál!" - áll még a posztban.

link Forrás

A BOM nem állt ki az olimpia mögül, sőt, két napja bejelentették, hogy kitartanak céljuk mellett, és ha a 2024-es pályázat meg is torpan, ők támogatják a 2028-as újrázást is. 

Gundel Takács február elején jelentette be távozását a közmédiától. Később arról nyilatkozott, hogy belső szakmai konfliktusai voltak, ezért döntött amellett, hogy nem folytatja az MTVA-nál. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.