Most már tényleg megszűnik a Heti Hetes

Média
2017 február 22., 09:25
comments 142

Egy hónapja már körbefutott a sajtóban a hír, hogy 18 év után végre véget ér a nagy baloldali bolondozás, és az RTL bezárja az utóbbi években már a második csatornájára száműzött Heti Hetest. 

Akkor végül az derült ki, hogy még nem teljes a vég, de 2017-ben 40 helyett már csak 16 adás készül el, a fele tavasszal, fele ősszel, úgyhogy Heti már biztos nem lesz a Hetes, de azért még nem tűnik el teljesen. 

link Forrás

Para-Kovács Imre, a műsor egyik állandó szereplője kedd este a Facebookon posztolta ki, hogy de, végleg eltűnik a műsor, méghozzá most már hivatalosan.   

Kerestük az RTL vezetőit, de egyelőre nem tisztázták hivatalosan, hogy mi lesz a műsor sorsa. Amint kommentálják a hírt, a cikk végén jelezzük.  Az Origo elérte a műsort szerkesztő Ónodi Györgyöt, aki pedig megerősítette az értesülést. 

"Sajnos igaz, de az okokat nem én, hanem az RTL Klub tudja megmondani. Én a műsor készítője vagyok, nem a tulajdonos, érthetetlenül állok a döntés előtt, és végtelenül szomorú vagyok" - nyilatkozta Ónodi.   

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.