Véletlenül a Mardekár ház promóvideója lett a magyar alt-right szakkör bemutatkozó filmjéből

elmebaj
2017 február 23., 16:42
comments 400

Új videóval jelentkezett a hazai egyetemek környékén felbukkanó, a nemzetközileg sikeres altright mozgalom hullámára felülni próbáló nemzeti érzelmű standup-társulat, az Identitesz. Magukat amúgy konzervatív hallgatók gyülekezetének nevezik, és előfordul, hogy nyilas zászlóra emlékeztető lobogókkal hirdetnek harcot a Liberalizmus és a Véleménydiktatúra ellen. 

link Forrás

A friss promóvideójuk is erre a vonalra ült fel, és drámai vágások és hanghatások közepette vezetik fel benne, hogy a liberalizmus kinyírta hazánkat és Európát, mert a kényelmet és a beletörődést választottuk a feltámadás helyett. 

Na de honnan is ismerős ez?

link Forrás

Hát persze:

A Mardekár ház viselt dolgai között eddig méltatlanul kevés szó esett a liberális métely ellen vívott harcukról:

A szervezet egyébként tavaly a saját lehetőségeihez mérten kifejezetten aktív volt: Szegeden áthúzott 68-as logókkal ragasztották le a melegbarát szórakozóhelyek „Biztonságos tér" feliratú, szivárványszínű matricáit; május végén pedig Szodómia, szodómia, fújozzással igyekeztek ellehetetleníteni az ELTE kiskörúti campusán rendezett leszbikus csókolózós flashmobot.  

link Forrás

Ez pedig egy kiszivárgott videó egy Identitesz-buliról:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.