Trumpék kizárták a nekik nem szimpatikus sajtót a Fehér Házból

külföld
2017 február 24., 19:54
comments 233

A New York Times, a CNN, a Politico, az LA Times, továbbá a Buzzfeed és rengeteg külföldi hírügynökség, köztük a BBC nem mehetett be Donald Trump szóvivője, Sean Spicer mai sajtótájékoztatójára a Fehér Házban. Tiltakozásból az Associated Press és a Times riporterei sem vettek részt a sajtótájékoztatón.

Olyan apró, de annál Trump-rajongóbb médiumokat, mint a Breitbart, a Washington Times, az OANN beengedték a terembe, akárcsak több mainstream újságot is, mint az ABC, CBS, NBC vagy a Bloomberg.

Pénteken egyébként konzervatív aktivisták előtt kiabált Trump arról, hogy a sajtó "a nép ellensége".

photo_camera Kövér Donald.

Erről persze mi más juthatna eszünkbe, mint az, hogy a 444.hu munkatársai már 2016. október 10. óta, tehát 137 napja ki vannak tiltva a magyar Országházból Kövér László parancsára. Persze senki nem jár szívesen tolvajok közé, így mi sem, de ez a kitiltás a mi munkánkat megnehezíti, a kérdések elől menekülő politikusokét pedig megkönnyíti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.