110 millióért újították fel, hogy tökéletes legyen, de több rajta a göröngy, mint az összetört olimpiai álom

2017 február 26., vasárnap 16:34
220

Paks is az a város, ami rajta van a magyar futball radarján. Tavaly 110 millió forintért újították fel a stadion talaját, hogy minden tökéletes legyen, alácsövezték, hogy elvezesse a csapadékot, fűthető lett, hogy a fagy se számítson. 

Nagyon örültek, amikor végre elkezdődött a munka:

A munka befejeződött, a 110 milliót elköltötték.

Aztán tavaly decemberben az év utolsó bajnokiján ilyen volt a gyep:

Akkor a Vasas edzője ki is fakadt: "Próbáltuk a saját futballunkat nyújtani, amikor hátrányba kerültünk, felállni, csakhogy nem olyan egyszerű ezt ilyen pályán megvalósítani. Nem szívesen mondok ilyet, de tíz perc után úgy nézett ki a gyep, mint a teleszkópos felvétel a Holdról. Egyik csapat sem tudott laposan játszani, mert egész egyszerűen nem lehetett tudni, hova pattan a labda."

Pakson most szombaton volt az év első bajnokija. A gyep ilyen állapotban volt.  

A hazaiak megszokhatták már, hogy az új gyep rosszabb, mint a régi, beépülhetettek a játékukba a görönygök, nagyon könnyedén verték 5-0-ra a Mezőkövesdet. Tomiszláv Szivics, a vendégek edzője is tett megjegyzést a gyepre:

„Sajnos a pálya talaja katasztrofális volt, persze nem ezért vesztettünk.”

Ami igazán jó hír még, hogy nemcsak a gyep újult meg Pakson, hanem hamarosan a stadion is. A 800 milliós állami támogatáshoz 600 milliót ad még az önkormányzat is. 4500 új szék lesz, nagy szükség van rá, most is összejött 800 néző Pakson.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt