A világbajnokság után Hosszú Katinka úszóakadémiája költözhet a Duna Arénába

sport
2017 március 01., 19:04

Ezt a kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos, Fürjes Balázs mondta el szerdai sajtótájékoztatóján. Eszerint a vébé után a 40 milliárd forintból megépített, az eredeti látványtervektől meglehetősen messzire jutó uszodát az Iron Aquatics veheti majd birtokába. 

"Néhány héten belül elkezdjük az úszásoktatást is, vagyis meglesz az egész programunk, ami azt jelenti, hogy babáktól kezdve a versenyúszókon át a masters, senior korosztályig mindenki megfordulhat a mi akadémiánkon. Bárkit szívesen fogadunk, megvannak a különböző csoportok a különböző célokkal, különböző felkészülési módszerekkel. Nagyon izgatott vagyok, mert mindig is arra vágytam, hogy legyen egy kis bázisunk – illetve ez inkább nagy bázis” – nyilatkozta a helyszínen Hosszú Katinka az nso.hu összefoglalója szerint. (Inforádió)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.