Még nincs vége: a Rapülők fellép a VOLT Nagyszínpadán

káosz
2017 március 01., 11:45
comments 144

Az indulathullámokkal teli magyar internet egy része már Gesztiék hétvégi fellépése után is úgy érezhette, hogy a második világháború utáni legnagyobb indulathullám szabadult el a koncert miatt, aminek az utórezgéseibe még Orbán Ráhel volt főnöke is beszállt

erre most a Rapülők bejelentette, hogy országjárásba kezdenek, így több vidéki városban is fel fognak lépni. 

Elvisszük magunkkal ezt a bődöletes show-t, először április 22-én Debrecenbe, a Főnix Csarnokba”- jelentette be a múltkori koncert után beérkezett spontán felkérést Geszti Péter a Facebookon

De itt nem áll meg a 90-es évek, a VOLT Fesztivál rögtön bejelentette, hogy június 29-én, kora este a nagyszínpadra engedik Gesztiéket. 

link Forrás

Győrbe elvileg csak az év végén jutnak el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.