Teherautóval vittek tiszta havat a szibériai városba, ahova Putyin látogatott

külföld
2017 március 1., 18:58
comments 87

Helyi bloggerek és újságok számoltak be arról, hogy a hatóságok rettentően kinyalták Krasznojarszk városát az orosz államfő, Vlagyimir Putiyn látogatása előtt. 

photo_camera Putyin Krasznojarszk városában (Aleksey Nikolskyi/Sputnik)

A beszámolók szerint teherautók hordták a tiszta havat a szibériai városba, amit máskor rendszeresen szmogfelhő borít, de most ez is eltűnt. Hasonló eset már tavaly is előfordult, akkor Medvegyev miniszterelnök látogatásakor számolták fel a szmogot az orosz alumíniumipar központja fölött. (MoscowTimes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt