Lázár János szerint jó ötlet 2,5 milliárdból megépíteni a világ leghosszabb üveghídját Sátoraljaújhelyre

2017 március 2., csütörtök 21:49
286

Az RTL Híradó kérdezte meg Lázár Jánost, hogy mit gondol a Sátoraljaújhelyre tervezett üveghídról, amire a kormány 2,5 milliárdnyi közpénzt készül adni. Ráadásul várhatóan ez lesz a világ leghosszabb üveghídja a maga 700 méteres hosszával. (Most a leghosszabb híd Kínában van, de az csak 430 méteres. Gyenge!)

Lázár azt mondta, hogy szerinte jó ötlet a beruházás, és Sátoraljaújhelynek eddig is remek ötletei voltak. Ezt bizonyítja, hogy a helyi kalandparkot, sípályát és bobpályát 227 ezer turista látogatja évente, köztük a miniszter is a gyerekeivel. Szerinte azok a sátoraljaújhelyiek, akik ezt a király kalandparkot meg tudták csinálni, megérdemlik a támogatást.

Az LMP-s Szél Bernadett azt mondta, hogy az üveghídból és a Gyulaházára, azaz Farkas Bertalan szülőfajujába tervezett 3 milliárdos űrközpontból látszik, hogy a Fidesz már szinte irtózik attól, hogy normális dolgokra költse a közpénzt.

Sátoraljaújhely polgármestere szerint azonban az üveghídra igenis nagy szüksége van a városnak, több szák új munkahelyet, és évi 1 millió új turistát remélnek a beruházásból. A polgármester szerint az üveghíd miatt érkező bevételeket kátyújavításra költik majd.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt