18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Amit akartam, azt már kivettem belőled. Már úgy értem, hogy a farkamon kívül

Média
2017 március 03., 09:11
comments 528

Orbán Viktor és a Fidesz kommunikációs stábja tényleg kiengedte a buziszellemet a palackból. A miniszterelnök és spin doctorai jó ötletnek tartották, hogy Vona Gábort férfi- vagyis inkább fiúöltöző-stílusban elővezetett, a magyar politikában és közbeszédben ennyire nyílt formában eddig nem létező buzizással próbálják népszerűtlenné tenni. Vonát egy ideig Orbán sajtó-verőemberei buzizták, aztán a napokban maga a Főnök is beszállt a buliba, a méghozzá a parlament üléstermében, amikor azt mondta Vonának, hogy 

„Nem szoktam, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni.”

A szórakoztató bulvármédia azonnal reagált a korjelenségre, a végletekig eltúlozva Orbán így is elképesztő húzását. A főszereplők: Hajdú Péter, az RTL Klub és Puzsér Róbert. Ráadásul a bulit nem a megélhetési kötekedő Puzsér, hanem az RTL kezdte. Sebestyén Balázs ma pénteken újrainduló hírességvetélkedője, a Gyere át! promóciós filmjében ugyanis villanásnyi részleteket mutatnak be az évad nyitóadásából. Egy ilyen villanásban Kiss Ramóna ex-sorozatszínész azt mondja Hajdú Péternek, hogy

Puzsér Róbert

Mire Hajdú Péter azt mondja:

Valami buzi.

Megdöbbentő, de tényleg ezzel népszerűsít egy új műsort az RTL.Puzsér ezen annyira kiborult, hogy az öltözői-kocsmai stílusú buzizást parodizálva olyan nyílt levéllel válaszolt a vele egyébként többszörösen perben álló Hajdúnak, amilyet én még nem olvastam. Mintha a legtrágárabb Belga-szám buzizós verziója lenne. Most sem olvashattam sokáig, perceken belül eltűnt a Facebookról ugyanis, olyan hamar, hogy majdnem komolyan elgondolkoztam, nem képzeltem-e az egészet. Ezért gyorsan megkerestem Puzsért:

444: „Hahó, miért vontad vissza életed leglendületesebb facebook-posztját Hajdú Péterről?”

P. R.: „Nem vontam. Hajdú valószínűleg feljelentett, és töröltette a posztomat. El is lettem tiltva, egy hétig nem férek hozzá az oldalamhoz. Viszont kiraktam ide.

Megnéztem, tényleg kirakta, most is ott olvasható. Tényleg lendületes írás, a maga műfajában igen progresszív, olyan, mint egy nagyon durva homofób jamaikai hiphop-gyalázkodópárbajban hangozna el. Pár ízelítőt iderakok, de akit az ilyesmi érdekel, az nézze meg eredetiben, mert az előzmények alapján ebből hétmérföldes buziper alakulhat ki.

  • Valamit félreértesz: igaz, hogy volt köztünk valami, igaz, hogy az elmúlt néhány évben párszor leszopattam a szádat, néha seggbe is kúrtalak, de ez az én számomra nem az érzelmekről szólt.
  • Te bíróságra rángattál, ügyvédek mögül hisztiztél, játszottad a sértett ribancot, most meg nyilvánosan követeled újra a faxt.
  • Most hozzám menekülsz, de újra elmondom: nem lehet köztünk semmi, nem vagy fontos nekem. Amit akartam, azt már kivettem belőled. Már úgy értem, hogy a farkamon kívül.
  • A buziság nem bűn, nem kell sem szégyellni, sem lefojtani. Hiszem, hogy ha egy erős férfira vágysz, előbb-utóbb megadja neked a sors – de az nem én leszek.

Úgy tűnik, ez a szellem tényleg jó messzire röppent a kormánykommunikációs palackból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.