Háromnegyed óra alatt 35 százalékkal nőtt az Opimus árfolyama Mészáros Lőrinc bevásárlása után

gazdaság
2017 március 03., 17:36
comments 104

A Budapesti Értéktőzsdén mindenki tisztában van azzal, hogy Mészáros Lőrinc korunk legnagyobb üzleti géniusza. Erről tanúskodik, hogy miután péntek délután bejelentették, hogy hivatalosan is a világ legsikeresebb gázszerelőjének kezébe került az Opimus részvényeinek 16,9 százaléka, 14 százalékot pedig a szintén Mészárost rejtő Konzum Management Kft. vásárolt meg, a befektetők megrohanták az Opimust.

Háromnegyed óra alatt 35 százalékkal emelkedett a cég részvényeinek árfolyama.

A Konzum Management Kft. anyacége, a Konzum Nyrt. szintén tőzsdei cég, és Mészáros azzal is csodát tett: miután egy hete bejelentették, hogy a felcsúti polgármester 20 százalékos tulajdonos lett a Konzumban, a cég részvényárfolyama egy nap alatt 20 százalékot emelkedett. (via Index.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.