Lángőrzés miatt tovább működik a BOM

sport
2017 március 03., 11:26
comments 62

Budapest mégsem pályázik a 2024-es olimpiára, de a Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) tovább folytatja a munkát.   

"A BOM lesz a jövőben a Budapesti Olimpia lángjának őrzője mindaddig, amíg a főváros mindenkori vezetése nem dönt úgy, hogy itt van az ideje előkészíteni egy újabb pályázatot és harcba szállni az ötkarikás játékok megrendezéséért" - döntött az elnökség.

Legkorábban 2019-ben tudna Budapest újra pályázni, azt mindenképpen megvárják.

Lesz munka addig is bőven:

  • elemzik az eddigi tapasztalatokat, összegyűjtik a felhalmozott tudást,
  • folytatódik a tanulmányi ösztöndíjprogramjuk, aminek segítségével sportolókat segítenek nyelvet tanulni és szakmát szerezni.

A tanulmánykészítést Mizsér Attila irányítja (ő a Budapest 2024 Zrt. sportszakmai igazgatója volt eddig), és érvényben marad a köztévétől távozott Gundel Takács Gábor szóvivői megbízása is, bár fizetést egyikük sem kap, munkájuk önkéntes. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.